perjantai 25. huhtikuuta 2014

Pesuallas ja pyyheteline

Petsasin lavuaaria varten tehdyn kehikon. Neljällä kerroksella väri on riittävän lähellä entisen keittiön sivupöydän lankkujen väriä. Pöydästä laitoin juttua jo aiemmin, se löytyy täältä


Ja niinkuin on tullut todettua, meillä pyritään käyttämään hyödyksi kaikki omissa nurkissa tyhjän panttina lojuvat asiat. Niinpä lavuaariksi kehikkoon upotettiin tuo teräksinen pesuallas.


                        Toista pöytälaatikkoa lyhennettiin sen verran, että putkille tuli tilaa.Kylppärissä on siis nyt sen "kauhean näköisen" pöydän uusi paikka. Näyttää siltä, että peili tulee vaihtumaan jossain vaiheessa. Täytyy pitää mielessä, jos jossain tulee vastaan suorakulmainen sopivan kokoinen peili. Ja vessapaperitelinekin menee uusiksi, omasta takaa löytyi vain tuo muovinen ja ensihätiin se kelpaa. Sellaisen voisi joskus tehdä itsekin. 

Monta viikkoa ollaan mietitty miehen kanssa kylpytakkien paikkaa kylppärissä. Käyttötapa on oikeastaan molemmilla aina samanlainen: pesulta tai saunasta tultua takki laitetaan kosteana roikkumaan, mielummin henkariin kuin naulakkoon. Tähän asti roikkumispaikkana on ollut makkari, ihan vaan syystä että siinä samalla pukee jotain muuta päälleen. 


Lapsilta, vaikka ovatkin jo isoja, jää edelleenkin märät pyyhkeet ja takit ties minne lojumaan. Mutta koska käyvät vain silloin tällöin, niin jätettiin kylmästi heidät  tässä kohdassa pois laskuista. Kieltämättä ajatus käy vaivaamassa mieltäni vähän väliä, niin kauan on tullut ajateltua aina ensin lasten tarvetta kuin omia. Kai tämäkin ajattelu on osa omaa irtipäästämistäni - hyvä niin.


Kaupan telinevalikoimat ei oikein innostaneet meistä kumpaakaan ja pikkuhiljaa kehittyi idea, minkälainen sen pitäisi olla ja mihin kohtaan se kylppärissä laitetaan. Mies etsi sopivan esineen ja alkoi työstämään.


Pari koloa yläreunaan ja pientä fiksausta pintaan.


Siinä se on, vanhan ladon sarana.

Se kääntyy viehkosti myös sivuille.

Ja siinä on tilaa kahdelle.Sitten taas takaisin keittiöön. Taso, josta viime postauksessa irrottelin teippejä, saatiin pääsiäiseksi paikoilleen. Hyvä alusta siitä tuli sähkölaitteille. Eikä ne muumit sitten kovin kauas muuttaneetkaan. Taidetaan me olla vähän lapsellisia. Tai mies on, hän ne tuohon halusi laittaa. Istuu yleensä pöydässäkin sillä puolella että näkee ne...
Aurinkoista viikonloppua!
5 kommenttia:

 1. Ihana allastaso! Hyvä idea tuo saranatuunaus, täytyykin pistää korvan taakse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - kaikenlaisia ideoita sitä kehittyy kun kauan miettii ;)

   Poista
 2. Blogissani haaste sinulle :) osallistuminen VAPAAEHTOISTA :)

  VastaaPoista
 3. No, on tosiaan mahtava tuo allastaso - kalpaisi mullekin.. täällähän on paljon kivoja juttuja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa jos tykkäät!
   Kiva blogi sulla www.tanni-kotipellolla.blogspot.fi, heti liityin ja tutustun tänään vielä tarkemmin.

   Poista