torstai 22. elokuuta 2013

Muurien maalausta

Makkarin muurinurkka on saanut pintasivelynsä, johan oli aikakin! Taisi olla kesäkuun puolella kun ensimmäisen kerroksen maalasin..  Lista vielä betonin reunaan ja vetimien siistiminen niin on yksi nurkka kunnossa.

Keskimmäinen `kamari` on meillä pienin huone, jolla ei ole vielä muutakaan nimeä nyt kun se ei ole enää jonkun lapsista käytössä.  Tuohon huoneeseen olen mielessäni valinnut sisustukseen tulevan yhdeksi väriksi, yllättäen - vihreän. Pääpiirteittäin vihreää, valkoista ja beigeä.

 Minulla ei sinänsä ole mitään vihreää väriä vastaan, päinvastoin. Katsellessa erilaisia asioita vihreän eri sävyisinä, ne ovat hurjan kauniita. Jostain syystä vaan en omista yhtäkään vihreää vaatetta eikä se ole muissakaan valinnoissani värilistalla ensimmäisten joukossa. Vihreä sopii kuitenkin tällaiseen vanhaan taloon, joten tarvitsin itse hieman ryhtiliikettä asenteeseeni.
Päätin siis aloittaa miettimään tuota huonetta vihreän kautta ja alkutöikseni maalasin muurin vanhahtavalla vihreällä. Rautakaupassa tänään käydessäni huomasin hipelöiväni vanhan vihreän värisiä kynttilöitä ;). Järki palasi samantien ja jätin ne vielä kauppaan odottamaan, eihän minulla ole vielä edes paikkaa mihin laittaisin ne tuossa huoneessa!
   

Annostelin maalia viimeiseen astialliseen reilusti ja sitä piti sitten käydä sutimassa vintin portaikkoon...
 ... ja aina vaan maalia riitti...vanha matkalaukkuparka sai piristävän annoksen myös :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti