sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Etsin kunnes löydän sen..

Valmistauduin äitienpäivän aamuun jo eilen. Laitoin leivinuunin päälle, jossa meidän perustarjotinta ja pannunalustoja pidetään, esille vähän fiinimmänkin tarjottimen. Lisäksi kaapissa, jossa servetit ovat, oli kaksi uutta pakettia juhlavampia kahviservettejä. Nekin laitoin niin tyrkylle, että kaapinovea avatessa ne melkein putoavat hyllyltä ja automaattisesti tulee valituksi jompikumpi paketeista kun servettiä on etsimässä.

Näin ajattelin auttaa miestä valitsemaan tarpeita juhlan kunniaksi sänkyyn tuotavan aamukahvin laitossa. Aina ei kaikki mene ihan niinkuin minä ajattelen.

Hän ohittaa tyylikkään tarjottimen ja valitsee saman kukkatarjottimen, jota aina muutenkin käytetään. Servettikaapin ovi pysyy kiinni. Talouspaperirulla oli kätevästi valmiiksi pöydällä ja siitä sai helposti repäistyä alusliinan tarjottimelle ja toisen viikattuna servetiksi.
Mutta on se niin luksusta saada aamukahvit sänkyyn, aivan sama mitä siinä alla on!

Olin viikolla pohjustanut muullakin lailla äitienpäivää. Otin nimittäin puheeksi miehen kanssa ladon pohjan kaivamisen ja kyselin ohimennen mahtaako meidän lähellä joku liike myydä metallinetsimiä... 

Tarjottimen alla hän kantoi pakettia...
Liikuttavan ihanasti maalarinteipin avulla paketoitu suojapaperiin.
Mielessäni näen hänet minulta salaa käärimässä pakettiin tuota yllätystä.
Toiveeni toteutui! Sain oman "miinaharavan"!
Tämännäköinen vekotin paketissa oli. Kuulokkeet on vanhat omat, paketin mukana oli vain nappikuuloke. Heti piti mennä ladolle kokeilemaan.

Päivän saalis.

Ei mitään ihmeellistä, kuten arvelinkin, mutta tuli ainakin hyvä mieli siitä että nuokin metallit ovat nyt pois sieltä maasta. 

Olisi varmaan kannattanut ääneen puhua myös siitä tarjottimesta ja serveteistä!
2 kommenttia:

  1. Wau. Hieno on lahja sekä eka saalis..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska laite se on! Kokeilin sitä myös pihassa, varsinkin entisten rakennusten kivijalkojen vierustoilla piippaili aikalailla. Kohta meillä alkaa olla kuoppia siellä täällä :)

      Poista