tiistai 31. joulukuuta 2013

Aattona sisävessaan

Tarkoitus oli, että talveksi saadaan sisävessa käyttöön. Onneksi kunnon talvikelejä ei vielä ole ollut, koska tekemisemme on edennyt aika hitaasti.  

Lattian toisen maalikerroksen jälkeen soviteltiin suihkun paikkaa.Koolingit seiniin.Levyt paikoilleen.
Muutama päivä jouluun, kittaukset tehty. Samaan aikaan tuli tilatut tuplat saunan ikkunoihin ja vanhat ulkopokat piti siistiä ennen tuplien paikoilleen asentamista.Hihii, tällaista tapettia meidän kylpyhuoneeseen ostettiin! Tätä ei suunniteltu, vaan valittiin muutaman myymälän läpi käytyämme periaatteella: käykö sulle, mulle käy. Tuota laitettiin kahdelle seinälle, joista suurempaan keskelle jää valkoinen tausta lavuaarin paikan taustaksi.

Suihkukaappi nostettiin nurkkaan paikoilleen, ei vielä asennettu. Suihku on tarkoitettu pääasiassa meidän kahden aikuisen käyttöön ja vain harvoin käytettäväksi. Ei pitkiä suihkusessioita eikä veden roiskimista ympäriinsä ylipäätään tässä huoneessa.
Pihasauna tulee jatkossakin olemaan meillä pääasiallinen pesupaikka.

Ja sitten... jouluaattona, juuri ennen kuusenhakureissua, asennettiin vessa paikoilleen!

Kylppärissämme riittää paljon vielä tehtävää ja moni asia puuttuu; pesukomuutista haaveilen, siihen lavuaari, pyyhkeille ja wc-paperille teline, naulakot kylpytakeille, hyllyä, ynnä muuta.
Lattialistatkin olen jo maalannut, laitetaan paikoilleen kun ehditään.Jatketaan siis hommia ensi vuoden puolella.Oikein Hyvää Uutta Vuotta 2014 !


2 kommenttia:

 1. Hih! Minulla on ollut samanlainen peili ihan ensimmäisessä, omassa kodissani. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkän viiveen jälkeen vastaukseni...Kiva että tuli muistoja mieleen peilistä :) Senhän oikeasti kuuluisi olla pystyasennossa, mutta kun koitamme hyödyntää kaikkea mitä itseltä varastosta löytyy niin se riittää toistaiseksi meille noin päin.
   Mukavaa talven jatkoa sinulle!

   Poista