perjantai 26. heinäkuuta 2013

Entinen kanala

Kesällä kerran mies innostui siivoamaan navetassa olleen vanhan kanalan jätöksiä pois ja minä myös heti mukana projektissa. Meille käy usein niin, että toinen aloittaa tekemään jotakin ja siitä innostuu toinenkin mukaan samaan juttuun. Siinä ei mietitä silloin, olisiko nyt jotain tärkeämpää tehtävänä, vaan annetaan mennä vain mikä sillä hetkellä tuntuu sopivalta! 
Hengityssuojaimet ja suojalasit päällä putsattiin koko tila ja samalla mies jutusteli ideaansa sen sisustamisesta. Ennen-kuvia ei taidettu silloin ottaa, vain muistikuvat jäivät valtavasti pölisevästä ilmasta, kakisista orsista ja rutikuivasta olki-heinä-moskasta jota sieltä kärrytolkulla ulos kärrättiin.

Paikka pestiin ja puunattiin. Sisustuksesta vastasi pääasiassa mies. Kattoon tuli sattumalta kananpojankeltainen väri, koska sellainen purkki löytyi varastosta. Muistuttaa ainakin meitä aiemmista asukeista ;) Miehen kerran ollessa poissa kotoa etsin netistä sopivaa kuvaa ideaan liittyen ja löysinkin sellaisen. Printatessa se tuli ulos valtavan pikkuisena, jota piti alkaa työstämään isommaksi.
Leikkasin kuvan irti paperista, tein laattaan kokeilun ihan huvin vuoksi. Tallin lattialle levitin ison paperin ja suurensin ruutusuurennoksena kuvion tuosta piskuisesta mallista (alempi, musta).


Miehen palattua kotiin suurennos oli valmis ja hyväksynnän saatuani aloitin kuvan seinään maalaamisen. 
Tilasta tuli valmistuttuaan hyvin miehekäs, autourheiluhenkinen, harrastuksista kertyneillä asioilla sisustettu. Muistoja, unelmien toteutumisen ihanuus ja hauskat ajat tulevat mieleen aina siellä käydessä.    

                                 Minäkin olen päässyt yhden noista kirjoista kansien väliin ;)


Stereoräkki tuo viihdettä koko navettaan, jos niin haluaa. Puuhommiakin se rytmittää mukavasti.


                                                                             

      

                                                            Mukavaa viikonloppua !! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti